lördag 27 juni 2009

En sån dag!

Vi var framme i Gullspång vid 10-tiden. Solen strålade och vi hämtade ut våra dressiner vid turistbyrån. Detta var Ulf´s 50-års present från sin syster med familj.
Ulf
Åsa och Åke
Dags för avfärd
Första stoppet var vid en liten badplats vid Skagern.
Kaffe, smörgås och winerbröd. Lite energi inför resan.

Det var en väldigt fin bana, mycket lummig skog.
Vi turades om att trampa de totalt 4 milen
Det fanns både banvaktsstugor och gamla stationshus efter vägen, man kunde även läsa på skyltar on hur det var förr i tiden.

Åsa och Åke svävar fram i det höga gräset.
Slutstationen i Torved. Vi har trampat i 2 mil och nu vankas lunch. Det bjöds på hjortronyoghurt, baguette med bla kyckling, fruktsallad och en kall öl till maten.
Vi hade turen att det inte var så många som trampade den dagen för när man möter någon måste den som kommer söder ifrån lyfta av dressinen och släppa fram den mötande.
Ulf vid en gamal skylt som visar lutningen i spåret.
Åsa och Åke fick slita hårt, de hade fått en dressin som inte var så bra, (eller var det vi som var starkare,ha,ha.)
Sista pausen innan mål. Vi stannade återigen vid Skagen och BADADE! Även jag fast det inte kom med på bild. Det var årets första dopp för alla utom Åsa.
På kvällen var det middag i Lilla Skuru. Vi blev bjudna på pasta med ädelostsås samt grillad älg filé och gott vin. Till efterrätt jordgubbar, glass och grädde....gott!!
Sverige förlorade mot England på straffar. Vi hade börjat äta för maten var klar, tur för Ulf att han kunde kika genom fönstret.
Tack för en trevlig dag, vi hade så kul!

.

Inga kommentarer: