måndag 24 november 2008

En lååång natt!


Vilken himla tur att jag har varit på föreläsning om sömn! Det är ju helt normalt att man nån gång ibland sover dåligt och det är inget att oroa sig för.Helst ska man inte titta på klockan heller för att inte blir uppstressad men det är ju lättare sagt än gjort. Har knappt sovit en blund i natt och låg därför och vred o vände på mig. Min lilla mamma har sovit över och hon låg i min säng och jag i Ulf´s. Lilla mamma snarkade lite när jag skulle lägga mig och hade det varit Ulf hade han fått sig en liten knuff men jag kunde ju inte knuffa till mamma? Ulf´s säng är hård och det gjorde inte saken bättre. I med öronpropparna så det var inte så farligt ändå men att somna gick inte. Låg och bekymmra mig lite för Ulf, han skulle åka från Småland till Stockholm på natten och där hade man ju varnat för storm och förresten,va sa han innan han åkte? Skulle han komma hem vid 05.00 tiden? Hjälp, vart ska han sova då? Jag kanske skulle lägga mig på soffan?
Tassade upp tyst och försiktigt och ner för trapporna. Tog telefonen och gick ut i tvättstugan och ringde upp honom. En förvånad make undrade nog varför jag ringde 03.30 till honom för. Det var lugnt sa han , inte så farligt med stormen just där han var och han skulle sluta kl 08.00 så jag kunde lugnt gå och lägga mig igen.
Det är möjligt att jag slummrade en kort stund men 08.30 kom han hem och jag gick upp eftersom jag visste att jag hade en morgonpigg mamma som satt och väntade i köket.
Tog sedan med mamma till jobbet där hon fick vara med och titta när jag och några kollegor övade HLR, hon tyckte det var jättekul! En snabbsväng till IKEA och sedan hem för att handla mat. NU är jag TRÖTT....hoppas att det blir som de sa på föreläsningen, att man tar igen en natts sömn. Så kanske jag kan sova länge i morgon istället för sen skall jag ut och jobba på kvällen.
.

Inga kommentarer: