måndag 3 augusti 2009

Röntgensvar

I dag har en stor del av dagen gått åt att ordna och ta reda på vad som kommer att hända nu angående försäkringar. Familjen i Toronto har anlitat en advokat som kommer att hjälpa till.
Vi har fått reda på att Evelina har mindre kompressioner på L1.L2och L3 och nu försöker vi ta reda på vad det kommer att innebära för henne och framtiden, förhoppningsvis inget hoppas vi. Hon har väldigt ont men har fått starkare värktabletter.Vi har pratat i dag och det känns ändå lite bättre.
Själv känner man sig helt slut, jag har varit orolig och spännt mig så att jag själv har fått ont i ryggen. Gick ett par varv i spåret med Anne i kväll och det kändes skönt men tankarna finns hela tiden hos tjejerna.
.

2 kommentarer:

fröken sa...

Hej Susanne!
Åh, va jobbigt med ett skadat, ledset "barn" på andra sidan Atlanten! Men du ska se att dotterns unga, starka kropp läker ut kompressionerna av sig själv!Kram, Helena

Susanne´s blogg sa...

Hej Helena!
Det hoppas vi också, vi ska se till att hon får hjälp med träning när hon kommer hem. Hon säger att de sagt på sjukhuset att hon nog kommer att behöva sjukgymnastik.Visst är jag orolig men tror att det kommer att ordna sig. Kram!