onsdag 20 augusti 2008

Snålheten bedrar visheten, så sant, så sant

Tittade på handbollen i morse tillsammans med Ulf. Åt frukost, duscha, bädda och sist skulle jag dra upp Evelinas persienn, (som hon aldrig hinner göra innan hon åker till skolan.)
Tror inte mina ögon..... mitt fina äppleträd med MASSOR av Ingrid Marie har brutits av, en stor del av trädet ligger nästan på marken. Helt chockad tar jag mig ner för trapporna, vilket är svårt för tillfället eftersom jag nu i 14 dar har haft ont i vänster hälsena som är svullen och värker förbaskat(ska ringa vårdcentralen i morgon.)
Ulf har redan sett det och ropade på mig men då stod jag i duschen.
Fy vad ledsen jag blev, vad gör vi nu? Trädet är nästan 20 år gammalt och jag har klippt det noggrannt varje vår.
I år var det ovanligt mycket frukt och med facit i hand borde jag naturligtvis ha plockat av lite, men de var ju så fina, hade inte hjärta att ta bort några( gud så korkat tänker jag nu). De "stöttor "jag satt dit , satt inte just där trädet gått av.
Med hjälp av svärfar Olle och grannen Lennart lyckades vi (efter att ha klippt bort mkt och tagit bort mkt frukt) binda ihop grenen, som inte gått helt av. Träd har ju god läkningsförmåga så nu är det bara att vänta och se. Håll tummarna !!
I morgon måste jag ringa vårdcentralen, nu har jag haltat nog och ont gör det och svullet är det.
Tyck lite synd om mig.....
.

Inga kommentarer: