fredag 31 juli 2009

Om Ryan Air

Vad ska man säga om detta bolag? Billigt? Ja visst men riskabelt kanske. Läste om de stackarna som blev strandsatta på Mallorca efter bombdådet där passagerarna fick pengarna tillbaka i handen när flyget ställdes in. Vi flög med Ryan Air och har flygit med dem flera gånger utan att råka "illa" ut. Restiden till och från Berlin var t.om 20 minuter kortare åt båda hållen så vi var i luften ca 1timma och 10 min.
Det enda strulet var på hemvägen. Vi hade checkat in och ut hemma online och skulle bara ha med varsin kabinväska som max fick väga 10kg och ska ha speciella mått. Inga problem på utresan men på återresan fick man stoppa in väskan i en speciell ställning som hade just de måtten och om de inte passade så fick man inte ta med väskan in utan var tvungen att checka in den.
En av våra väskor som var hård passade inte!!! Jäkla skit! Jag sa till tjejen att vi fick ju ta med den som handbagage på utresan och den har exakta mått men är bara hård. Inget bet på henne(=kontollanten.)Jag var skitarg men Ulf gick bort till en annan ställning längre bort och tänk!! Väskan passade! Vi fick passera och slapp checka in väskan och betala pengar, tjejen såg förvånad ut. Man kan ju undra hur dessa mätställningar är igentligen? Ja,ja vi kom hem i alla fall.
.

Inga kommentarer: