lördag 25 april 2009

Vrooom....Vroooom!!!

Jag nästan flög upp ur sängen i går ca 13.40. Vad i helsike.....Brukar inte vara lättväkt, sover dessutom med öronproppar men när någon gasar med en motorcykel utanför fönstret.., ja då vaknar man.
Tassade upp och kikade ut genom fönstret..hjälp! grannen står och grejar med sin hoj och jag MÅSTE få sova några timmar till.
Ropade på ULf men dottern svarar att han är på Marieberg? (Värst vad han har blivit shopping galen då? 3:e resan till Örebro denna veckan,haha)
Vad ska jag göra? Jo, jag tar på mig morgonrocken och går upp,tar mig ner för trapporna och ut på gården. En förvånad Andreas ser mig stå i morgonrock på garageuppfarten och vinkar till mig uppmärksamheten.
-Ursäkta!, snälla Andreas tror du att du kan låta bli att gasa så där? jag sover och behöver sova några timmar till. Stackar min snälla granne, han såg helt förskräckt ut.
-Oh, jag ska sälja motorcykeln säger han men skulle inte gasa mer lovade han.Han kunde ju inte veta att jag sov. Nu måste jag prata med honom nästa gång jag ser honom men jag tror inte att han tog illa upp, han kände sig nog mest dum stackarn!
Tassar upp för trapporna igen och lägger mig....KLARVAKEN. Nej, jag ska banne mig INTE gå upp, måste sova en stund till. Hur det nu var så somnade jag såsmåning , kändes mest som om jag "dåsade" men min man sa att jag såg ut att sova tungt när han kom hem.
Vaknade 16.45. Tog en promenad i skogen och lyssnade på den ljuva musiken av fågelsång.
Jobbet gick som en dans, var faktiskt inte så trött ändå.
.

Inga kommentarer: