lördag 12 september 2009

På picknick med svägerskorna


Fick ett sms från Anne i veckan där hon skrev och undrade om jag orkade komma till ekoparken på fredag och fika efter alla fjälltoppar.
I går eftermidags träffade jag båda mina svägerskor där och Anne bjöd på kaffe med smörgåsar och Wienerbröd. Vi firade att Åsa har fyllt år och att Anne ska fylla år. vi hade det trevligt, tack Anne!
Ulf skulle till Göteborg och hade planerat att träffa Ellinor och hinna ta en lunch med henne. Med sig hade han post mm till henne. Tyvärr var det stora tågförseningar, typiskt!!!! Nu fick hon bara träffa sin pappa i några sekunder och hon hade köpt hamburgare åt honom så att han fick med sig något att äta och sen slängde han sig i en en taxi till nästa tåg hem. Ulf och Jacob åker till Göteborg nästa helg och hjälper till med flytten så då får de träffas igen.
I eftermiddag ska jag jobba.Har bytt med en kollega så att hon kunde följa med sin familj till Gröna Lund. Hon jobbar igen min fredagnatt nästa helg istället.
Nej nu måste jag skynda, klockan 14.00 börjar jobbet, bråttom,bråttom!
.

1 kommentar:

Lisbeth sa...

Hej Hallå! Vad härligt ni verkar ha haft på eran vandring. Kan du tänka dig att jag har åkt längdskidor upp och nedför Städjan på en ungdomsledarutbildning om man inte genomförde skiddagen så fick man inte godkänt i kursen. Jag har inte åkt skidor sedan dess och det var 30 år sen. När vi skulle åka ned så var det så brant på sina ställen så vi satt på skidorna för då var det inte så långt till backen när vi ramlade omkull Det var en utflykt må jag säga. Förresten tågförseningar är skit! Ha det gott i vackra höstvädret Kram