måndag 28 mars 2011

Övergiven efter två dagar


Jättefin telefon, bra i alla tester...men vad hjälper det?
Touchtelefon är inget för mig, jag försökte i helgen men höll på att bli galen!!
Misslyckades redan vid laddningen..laddade hela natten utan att något hände, hade kanske gått bättre om jag sett att det var plast runt batteriet i telefonen:)
Nytt försök, i med mitt SIM kort, laddat och klart! Nu var det bara att börjar kolla in alla finesser.
Nämen vad konstigt! Hur i hela fridens namn har alla dessa telefonnummer hamnat i min telefonbok? Insåg ganska snart att den här fantastiska telefonen hade lagt över alla telefonnummer från facebook på vänner som lagt in telefonnummer i facebook.....nummer som jag inte behövde ha igentligen.
Började "skrolla"...Ooooops! Råkade visst ringa upp Ulf´s kusin´s man i Stockholm! Hjälp!! Skit!! Snabbt som attan tryckte jag på alla knappar och lyckade avstyra samtalet (trodde jag.)
Nytt försök...Hjälp! Råkade ringa upp min arbetskamrat Ami..
-Ami, hör jagen röst i luren säger. Gud så pinsamt. Försöker förklara vad jag håller på med och känner mig jättedum. Hon befann sig på Loka Brunn och det var väl tur att det var hon i alla fall.
Nytt försök lite senare igen...jäklar! Hamnar hos Ulf´s kusin´s man IGEN!
Känner att jag måste ringa upp och förklara, jo det hade varit någon som försökt ringa honom tidigare på fm också, fick berätta att det var jag. De satt i bilen på väg någonstans och jag fick prata med Sofia också, kul men ändå lite pinsamt.
Ringde Telenor i går, lägger över abonnemanget och telefonen på Evelina...blir galen på touchtelefonen, den lyder mig inte fast jag är så lätt på handen. Vill ha en vanlig knapptelefon istället, en hederlig vanlig telefon!
Evelina blev jätteglad och jag kan byta till mig en annan istället.
Slutet gott! Min kortaste relation någonsin:))
.

1 kommentar:

Tant Anne sa...

Hahahaha ...din stackare.det var allt bättre med sladdtelefoner...hope you find an another one soon...