torsdag 27 maj 2010

Liljekonvaljer

Finns det nån blomma som luktar godare? Tror inte det.
Jacob har varit på torpet med farmor och farfar och hjälpt till att klippa gräset. När han kommer hem har han ett stort leende på läpparna och håller fram en fin bukett liljekonvaljer till mig.....Åh, vad jag blev glad! Men ärlig som han är så säger han i nästa andetag att det faktiskt är farmor som har plockat dom och inte han. Tack snälla svärmor,dom var så fina....men Jacob fick en puss o kram.
I kväll blir det lugna gatan här hemma. På jobbet har kvinnokliniken en STOR schlager fest i kväll i Brunnsparken men jag har tackat nej, ska upp tidigt i morgon och åka till Stockholm men bästa Mari och Ann-Catrin. Vi ska fira Mari som fyllde 50 år och har bjudit henne till Hasseludden SPA. Där ska vi bara njuta,först gå på stan sen ta båten till Hasseludden, äta suchi, (vi har en egen kock som ska laga åt oss.)Sen blir det behandlingar, jag ska ha japansk massage.
Det bästa är att man ju inte behöver packa en massa,man går ju omkring i badrock och man äter t.om i badrock.....lyxhelg utan att behöva tänka på kläder,härligt!
.

Inga kommentarer: