tisdag 30 mars 2010

Helt underbart!

Har sån tur att en av våra läkare som kommer och jobbar hos oss ibland men bor i Italien vid Amalfiekusten har tipsat mig om boende där. Vi hoppas också kunna tillbringa en dag med henne och vandra i bergen och det ska bli så trevligt och kul. Försöker nu få ihop en resa som även infattar Rom och Capri......längtar!

Utsikten över Praiano...inte helt fel.
Villa Bellavista Praiano, här kan jag mycket väl tänka mig att sitta och äta min frukost.

Det som jag måste ta i tu med också är min Italienska...varit lite dålig med att öva men ska försöka bättra mig.

I London har dom det bra, fick ett SMS i går att allt var bra och dom åt fisch and chips men i dag har jag ännu inte hört nåt. Dom är väl på shoppingrunda kan jag tro.

.

2 kommentarer:

fröken sa...

Ni verkar vara en familj på resande fot! Avundsjuk - jag är bara hemma jämt...Låter helt underbart med Italien, det är ett av mina längtans-mål, "när jag blir bätre"... / Helena

Lisbeth sa...

Det där såg inte helt fel ut. Ang Geneve och alperna så ska det inte åkas några skidor utan det är kulinarisk resa för både kropp och själ. Vi ska tillbringa någon dag i Geneve och sen ska vi rulla runt i byarna i alperna och äta gott och se på vackra vyer är det tänkt. Det är en present till maken från våra grannar och de möter upp oss på flygplatsen så planerandet står de för. Det är skönt att de är med eftersom de pratar franska, tyska och flamländska.