onsdag 16 februari 2011

Minus blev lite plus...alltid nåt!

Det dök ner ett brev häromdagen från vårt försäkringsbolag. Eftersom vårt försäkringsbolag nu har betalt sjukhusräkningen från Toronto skulle vi nu betala in självrisken på 1.500kr!
Vi ringde upp direkt för att höra om detta verkligen kunde stämma, vi skall väl ändå inte betala något, det ska väl killen som orsakade olyckan göra?
Tyvärr var det inte så stora summor det handlade om så vårt försäkringsbolag betalade hellre räkningen själva än att ta upp detta med mannens försäkringsbolag, vilket resulterade i att vi får betala självrisk!!
Blir man arg eller???
Från börja kunde vi inte vänta oss nån ersättning från vårt försäkringsbolag, all ersättning skall mannen stå för och det var vi helt överens om..men vi väntar fortfarande på besked därifrån , har inget hört än! Men när vi ringer nu och Ulf pratar med en kvinna så kan vi helt plötsligt få ersättning för de 13 dagar efter olyckan som blev förstörda och dra av de 1.500kr som vi skulle betala. Dessutom får Evelina ersättning för lösöre som blev skadat i olyckan, det blir inte mycket men alltid något för henne.
I morgon åker Bella och hennes familj till Canada och då får vi se vad de säger och hur långt man har kommit i utredningen.
.

Inga kommentarer: