söndag 27 juni 2010

Visste ni att.......

...........

# 96% av alla kvinnor tar bort hår på kroppen eller ansiktet.

# Den som har ont i huvudet ofta kan må bättre av att räkna pengar. En ny studie visar att personer som får räkna sedlar känner mindre smärta när de,efter räkningen,doppar ner handen i hett vatten. Anledningen? Att hantera pengar höjer självkänslan,som i sin tur hjälper oss att såt ut med fysiskt obehag.

# 28% säger att de umgås mindre med sina familjemedlemmar sedan de fått internetuppkoppling hemma

# 6284 krämpor drabbar oss i genomsnitt under en livstid. Huvudvärk är en av de vanligaste åkommorna .även förkylning och ryggvärk är vanliga.

# 15% -så mycket minskade antalet skönhetsoperationer under 2009. En orsak sägs vara att kvinnor vill se mer naturliga ur. Även bröstförstoringar minskade med 15%

# Den som tittar för mycket på TV dör i förtid visar en studie där man följt 8800 personer i nio år, detta gäller dock inte personer som stryker,städar eller lagar mat medan de tittar eftersom de då rör på sig samtidigt som de tittar.

# Den som borstar tänderna och använder tandtråd håller inte bara tänderna,utan hjärnan i toppskick längre. Dålig munhygien har visat sig hänga ihop med svårigheter att räkna och minnas ordkombinationer.

# 25% av oss tappar hellre plånboken än mobiltelefonen,enligt en studie.
.

Inga kommentarer: