måndag 14 juni 2010

Tur i oturen

Tog tåget mot Stockholm i Lördags morse.
Som vanligt börjades dagen med en fika på Vetekatten,mums!
Smörgås,bullar och bakelser...notan blev inte så billig.
Fick ett MMS från Göteborg,där fikades det också. Värsta negerbollen!
Eftersom vi kom lite tidigt lämnade vi bara in väskorna på hotellet och sen gick vi på stan. Vi insåg att det var bättre att dela på oss,Ulf hade nog ingen större glädje av att gå med Evelina och mig så han gick själv och jag fick gå med Evelina i "hennes" affärer, inte så mycket för mig den dagen. Hennes lycka var desto större, hon handlade en hel del och det mesta var på rean.
Så skulle vi då checka in på SAS Radisson Blue Royal Viking, vi skulle fixa till oss lite innan mat och teatern och vila benen lite.
Vi kom in på rummet och jag tittar runt lite och tänker att det är lite konstigt,TV:n står på för fullt och det luktar inte fräscht. Det är då Evelina ser att det inte är städat! Eller rättare sagt, det är städat men dom som hade rummet innan hade gått tillbaka,lagt sig på rena sängar, satt på TV:n och rensat barskåpet!! Fräckt!
Personalen tyckte förstås att det var förargligt men det var ju inte deras fel. Vi fick ett nytt rum, som vi fick vänta några minuter på eftersom det inte var färdigstädat men som kompensation blev vi bjudna på frukost buffen ( kostade 125kr/pers ) och till vårt nya rum kom dom med ett stort fruktfat och dricka.
Inte illa men ett 5 stjärnigt hotell vet hur man ska behandla sina gäster. Det fanns skyltar på rummet där det stod "100% Guest Satisfaction." Tur i oturen säger jag, klart man var nöjd.
Teatern var fantastiskt bra, kul att få se Hamlet och bra skådespelare. Vi var nöjda alla tre och tackar Evelina för att hon bestämde att vi skulle åka.
Nästa dag var det shopping igen.Den här gången fick Evelina vänta på sin mamma, ombytta roller, inte så populärt,ha,ha.
Fick för mig att jag skulle ha ett par snygga shorts, plockade till mig 3 par som såg fina ut...............Hjälp!!! Herre Gud! Hur såg jag inte ut på bakbenen!! Varför har jag inte sett det förut? Varför har inte Ulf sagt nåt? Tant ben! Jag har fått tant ben med varicer och blåa blodådrer. Fort,fort,fort av med shortsen. Nu blev det till att leta på piratbyxor och tights istället
Shortsens tid är förbi, i alla fall för mig:( Jag hittade ett par piratbyxor, får duga, är nöjd:)
Ulf hade varit inne i en provhytt där det fanns två sorters ljus, en knapp med lyse för kläder man skulle ha ute och en knapp för kläder man skulle han inne...? Låter mystiskt,hade nog inte hjälpt mig ändå, benen hade inte blivit snyggare,ha,ha.
Hemma igen sent i går kväll, nu väntar en veckas jobb, sen en veckas semester.
.

1 kommentar:

Tant Anne sa...

Du kan bli kåsör - du berättar så levande o kul.
Att shoppa är inte så lätt numera - de kan ju inte sy några bra stl längre. Vad har hänt? De är samma sak här i London tycker jag... men mer utbud kanske? Men är man mellan två stl så får man ju köpa den stora stl eftersom man aldrig mer kommer bli en speciellt slank figur. För små kläder har jag nog av.