söndag 7 december 2008

Veckans fester

FRIMIS i Örebro

I Måndags var det stor 25-års fest för Landstingsanställda. Vi var 164 st som nu har jobbat i 25 år och nästan alla var där och det var en trevlig kväll.


Först var det mingel och välkomstdrink. Träffade kollegan UN med make.Medans vi stod där kom de fram med stora kameror och började intervjua först Ulf (de undrade om han var jubilaren) och sedan MIG,usch o fy! Kände hur jag blev alldeles röd på halsen och stod där och log och svarade på div frågor. Kommer knappt ihåg vad jag sa och det visade sig att de filmade under hela kvällen och sedan ska alla som var där få en kopia!!!!

Sen var det tal, film och present utdelning på Hjalmar Bergmanteatern.

Här får jag min gåva av Landstingsrådet Marie-Louise Forsberg-Fransson

Här står några av oss som just fått gåvor.Vi fick komma upp på scenen ca 10 st i taget.

Efter utdelningen av gåvor var det fotografering och då samlades alla från USÖ för gemensamt kort. Maten bestod av en kall tallrik med div delikatesser samt vin.

Några kollegor från KK,jag var dock den enda barnmorskan.

Eva med make

Vi fick mycket bra underhållning.Musiken stod Nanna Hedin och Niklas Andersson för och för fantastisk stand up komedi Ann Westin. I pausen var det kaffe och bakelse


Så här såg han ut kära Hjalmar

Ja det var en mycket trevlig kväll som höll på i 5 timmar faktiskt.Kul att man får bli lite firad för en gångs skull. Efter allt fest gick Ulf och jag vidare till Scandic hotel och tog en drink i baren sen kom kära dotter och hämtade upp oss.

Två dagar senare var det dags för nästa fest.Julfesten med julbord på Frimis i Örebro med underhållning av Fashion Packs (drag show) Tyvärr var det en stor besvikelse vad det gäller julbordet.Maten var god men det var ett minst sagt litet julbord med tanke på att alla tydligen skulle ha mat samtidigt och man kunde inte gå från två håll. Det betydde att man fick köa länge...och att ta om var inte att tänka på om man inte ville köa länge igen.Nej fy vilket dålig organisation.Nu hade vi ändå trevlig tillsammans och först så var vi ju på lite förfest hos ÅC.
Har sen jobbat ett par nätter men jobbar nu bara en enkel natt på Torsdag och är sen ledig igen över helgen...skönt! Då skall alla julklappar helst vara köpta.
Har dessutom i veckan också varit duktig och skurat hela köket (skittråkigt)o bakat en massa.
Väntar nu hem maken som har varit i Bollnäs i helgen och spelat SM men det har inte gått så bra, han skall få något gott att äta i kväll som tröst.






.

1 kommentar:

Anne sa...

Vilken super duktig svägerska jag har. Bra jobbat av dig. Du är väl värd all uppmärksamhet av jobbet. Hoppas ljusstaken blir bra. Den såg ju väldigt snygg ut på bilden du visade. Kram fr A. Fina kort också.