Hade ställt in mig på att vara Taxi i natt. All god mat och Champangen skulle vi ta i dag istället var det tänkt med så i går sent på eftermiddagen får vi besked att en annan mamma ska hämta så då kunde vi ta fram och förbereda maten.
Julbuketten fick jag av Ulf för en vecka sen men den står sig så fin ännu.
Vi öppnade Champangen redan till förrätten, det goda ska njutas av tidigt är vårt motto.
Till förrätt bjöds på Gratinerad Hummer á la Per Moberg
Huvudrätt var Konjakflamberad pepparfilé (oxfilé) á la Leif Mannerström med hasselbackspotatis och sparris.Såsen var ljuvlig!
Dessert var vaniljpannacotta med jordgubbs och passionfruktssås.Fick dock "låna" en bild då mitt kort blev helt misslyckat. Alltså, finns det något godare än Pannacotta ?
En lugn och stillsam kväll och vi skålade in det nya året med Jan Malmsjö
.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar