Glada kockar i mitt kök. Herrarna var på handbollsmatch och såg HKJ vinna.
Dags att skåla i lite champagne innan förrätten.
För första gången sitter vi vid vårt fina matsalsbord i vardagsrummet, det var liiite kallt ute och även fast det går bra att värma upp i uterummet så hoppade vi över det i går.
Förrätten var råraka med löjrom från Kalix, creme fraich och rödlök.Till det serverades en Fransk "Crémant Du Jura" (Champagne) som heter Lachéze
Huvudrätt: Helstekt kalvfilé med balsamicosås, mandelpotatiskaka, skogssvamp och örtmarinerade grönsaker. Dryck: Anté "Barbera d´asti" med vi provade även chianti vin som heter Brolio
Det var nog det godaste kött jag någonsin ätit, det smälte i munnen och hela rätten var så god. Rekommenderas varmt.
Desserten: Chokladmousse och pannacotta tårta på chokladbotten. Dryck:Ett dessertvin som heter Nederburg och som var gudomligt gott!
En trevlig kväll var det och fortsättning följer , nästa gång i Skuru.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar